Ga direct naar inhoud

Nieuwe website in 2020

Deel deze pagina

Mette Sterre O&O

- Laatste bericht maandag 3 februari 2020 -

Beste kunstenaar,

Eerder berichtten wij over de nieuwe website en het vullen van de nieuwe kunstenaarspagina’s. Dit wordt echter een aantal weken uitgesteld o.a. omdat we de nieuwe website nog niet goed genoeg hebben kunnen testen en we er zeker van willen zijn dat alles naar behoren werkt.

De 1e ronde aanvragen voor een O&O-bijdrage (deadline 21/02) kan daardoor helaas niet via de nieuwe website worden gedaan en gebeurt nog op de oude manier.

Voor degenen die in deze ronde een O&O-aanvraag doen, is het aan te bevelen om toch nog de kunstenaarspagina op de oude website te vernieuwen zodat de commissie de meest recente informatie onder ogen krijgt.

Onze excuses voor eventueel ongemak.

********************

- December 2019 -

Beste kunstenaar,

Er komt een nieuw domein voor www.rotterdamsekunstenaars.nl

Vanaf half januari 2020 krijgen jullie de gelegenheid om je eigen kunstenaarspagina op deze nieuwe website in te vullen. Vanaf dan hebben jullie twee weken de tijd om dit te doen, voordat de website online gaat.

Voor de mensen die in februari O&O willen aanvragen moet de kunstenaarspagina op de nieuwe website up to date zijn.

Via deze bericht zijn jullie alvast op de hoogte, en kan je je voorbereiden op de nieuwe pagina. Naar verwachting ontvangen jullie in de tweede week van januari meer informatie. Houd je mailbox in de gaten.

De huidige website, https://www.rotterdamsekunstenaars.nl/nl, blijft voorlopig online.