Bijdrage ontvangen van CBK Rotterdam?

Deel deze pagina

Wat kunnen we doen om jouw project onder de aandacht te brengen?

CBK Rotterdam kan met name helpen op het gebied van online communicatie (website en sociale media); na afloop van je project, maar zeker ook tijdens de voorbereidingen ervan.

Hier vind je informatie over mogelijkheden en verplichtingen bij het realiseren van jouw project en over het onder de aandacht brengen ervan bij publiek.

Wat je zelf kunt doen?
Zorg ervoor dat de informatie op jouw persoonlijke pagina van rotterdamsekunstenaars.nl altijd up-to-date is, zodat we makkelijk daarnaar kunnen verwijzen.

Vermeld CBK Rotterdam in alle uitingen rondom jouw project. Denk hierbij aan vermelding in uitnodigingen, colofons, persberichten, websites, publicaties, aftiteling, zaalteksten, titelborden, et cetera. Daarbij gebruik je het CBK R’DAM logo plus de zin: Mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van CBK Rotterdam. Engels: Supported by CBK Rotterdam (Centre for Visual Arts Rotterdam).

Klik hier voor meer informatie en logo's.

Tentoonstellingen?
Heb je een tentoonstelling? vul dan de gegevens met begin- en einddatum in onder 'Tentoonstellingen' op je kunstenaarspagina, dan wordt deze ook zichtbaar op de homepage. De afbeelding die erbij tevoorschijn komt, wordt willekeurig van je kunstenaarspagina afgehaald en erbij geplaatst.

2015_logo Art Office