Ga direct naar inhoud

Bijdrage ontvangen van CBK Rotterdam?

Deel deze pagina

Naam en logo
Om publiek, beleidsmakers en potentiële aanvragers op de hoogte te brengen van de projecten die we ondersteunen is het belangrijk het CBK R'DAM logo te gebruiken. Op die manier worden Rotterdamse kunstprojecten steeds herkenbaarder.

Bij toegekende aanvragen moeten daarom naam en logo van CBK Rotterdam altijd worden vermeld op alle communicatiemiddelen: persberichten, uitnodigingen, flyers, websites, publicaties, aftiteling en andere uitingen. Bij digitale vermelding graag een link naar www.cbkrotterdam.nl. Bij tentoonstellingen moet bij de tentoonstelling of in de entreehal het logo worden opgenomen.

Bij posten op social media: gebruik @CBKRotterdam of #CBKRotterdam

Kijk hier voor meer informatie en het downloaden van onze logo's.

Wat je zelf kunt doen aan publiciteit?
Zorg ervoor dat de informatie op jouw persoonlijke pagina van rotterdamsekunstenaars.nl altijd up-to-date is, zodat we makkelijk daarnaar kunnen verwijzen.

Tentoonstellingen?
Heb je een tentoonstelling? vul dan de gegevens met begin- en einddatum in onder 'Tentoonstellingen' op je kunstenaarspagina, dan wordt deze ook zichtbaar op de homepage. De afbeelding die erbij tevoorschijn komt, wordt willekeurig van je kunstenaarspagina afgehaald en erbij geplaatst.

Wat kan CBK Rotterdam doen aan publiciteit?
We ondersteunen je graag bij de publiciteit van je gehonoreerde project, bijvoorbeeld via onze website(s) en social media. 

Op basis van informatie die je ons stuurt, kunnen wij beoordelen of en wat we voor je project kunnen betekenen. Wanneer je de volgende informatie volledig opstuurt, heb je meer kans dat wij er wat mee kunnen:

  • Wat: korte omschrijving van je project die op een breed publiek is gericht (dus niet je aanvraag)
  • Wie: wie werken er aan mee en wie zijn eventuele andere financiers
  • Wanneer: wanneer wordt het gepresenteerd?
  • Waar: waar speelt het zich af en waar wordt het gepresenteerd?
  • Beeld: graag ontvangen we rechten-vrij en high-res beeld dat betrekking heeft op je project, liefst liggend beeld. Vergeet niet de te gebruiken credit-line toe te voegen.
    (voor alles geldt: indien van toepassing)

Je kunt ons op meerdere momenten in het proces van je project informatie toesturen. We doen ons best een en ander zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen.

Materiaal voor publiciteit mail je naar Xandra Nibbeling of Josine Sibum Siderius

2015_logo Art Office