Ga direct naar inhoud

Help

Deel deze pagina

kunstenaars

Onder kunstenaars vindt u de informatiepagina's van ca. 1100 Rotterdamse kunstenaars die staan ingeschreven bij het Centrum Beeldende Kunst. Zij houden zelf hun pagina's bij. U heeft de keuze tussen zoeken op naam of zoeken op trefwoord. Op elke kunstenaarspagina ziet u in de rechter kolom of deze op dit moment een expositie heeft, of u contact per email kunt opnemen en of er ook publicaties van hem/haar aanwezig zijn in de bibliotheek van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam.

kunstwerken

Onder kunstwerken selecteert u met behulp van trefwoorden kunstwerken waar uw belangstelling naar uitgaat. De kunstenaars hebben de afbeeldingen zelf geplaatst, en geven daarmee een inzicht in hun oeuvre. Het gaat dus niet per definitie om werken die (nog) te koop zijn. Klikt u op de afbeelding, dan wordt deze groot weergegeven. Klikt u op de naam van de kunstenaar onder de afbeelding, dan wordt u gelinkt naar diens pagina.

inloggen

Onder login kunnen kunstenaars hun gegevens bijwerken.
Op deze pagina staan ook de links naar nuttige informatie voor kunstenaars.

database

Onze database bevat wel honderden pagina's van kunstenaars. Om u te helpen en wegwijs te maken, bieden wij een aantal zoekopties.
Vul één of meer zoekvelden in en klik op de Zoek Nu - knop of druk op de Enter-toets.
Het resultaat van uw zoekopdracht kan zijn nul of één of meer persoonsnamen, afbeeldingen of opdrachten.
Deze resultaten worden weergegeven in een lijst. Hierin kunt u dan steeds doorklikken voor meer informatie.
meerdere opties (de)selecteren
Selecteer of deselecteer meerdere opties door deze aan te klikken terwijl de Ctrl-toets is ingedrukt.
Selecteer meerdere opeenvolgende opties door de eerste en de laatste gewenste optie aan te klikken terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt.
bladeren door resultaten
Klik op een van de namen of afbeeldingen uit de lijst als uw zoekopdracht een of meer resultaten heeft opgeleverd.
Klik op de pijltjes rechts boven in het scherm om door meerdere zoekresultaten heen of terug te bladeren.
resultaten printen
Wanneer uw zoekactie een of meer resultaten heeft opgeleverd klikt u op Bestand / Afdrukken om lijsten of individuele kunstenaarpagina?s af te drukken.

meer weten ?

Wilt u nog meer weten over Rotterdamse kunstenaars of wilt u een persoonlijk advies, neem dan contact op met het Art Office van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam.

Wilt u meer weten over het reserveren van kunstwerken uit de Kunstuitleen, neem dan contact op met de Kunstuitleen van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam.