Ga direct naar inhoud

CBK Rotterdam

Deel deze pagina

CBK Rotterdam zet zich in voor het Rotterdamse kunstklimaat en bemiddelt tussen kunstenaars en publiek. Kunstenaars die in de gemeente Rotterdam wonen, kunnen zich bij CBK Rotterdam inschrijven.

CBK Art Office
Informatie voor publiek

Ruim 1300 kunstenaars staan ingeschreven bij CBK Rotterdam. Informatie over de kunstenaar en zijn of haar werk is terug te vinden in onze database www.rotterdamsekunstenaars.nl. Zoekt u een kunstenaar voor een specifieke opdracht, een tentoonstelling of een relatiegeschenk? Of bent u gewoon geïnteresseerd welke beeldend kunstenaars er zoal actief zijn in Rotterdam; het zoeksysteem op onze site is uiterst gebruiksvriendelijk. U kunt zowel op naam als met trefwoorden selecties maken die vervolgens verder kunnen worden verfijnd. Mocht het u via deze weg niet lukken de juiste kunstenaar te vinden dan maken wij graag een mondelinge afspraak met u. Op de site vindt u ook informatie over actuele exposities van de Rotterdamse kunstenaars in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft de site informatie over de opleveringen/resultaten van de verschillende subsidieregelingen die CBK Rotterdam te bieden heeft voor Rotterdamse kunstenaars.

Informatie voor kunstenaars
CBK Rotterdam biedt (startende) kunstenaars informatie over inschrijven, subsidie regelingen, kleinschalige opdrachten en de beroepspraktijk in het algemeen. Daarnaast is er een overzicht met adressen die van belang zijn voor de beroepspraktijk, tips en oproepen enz.

Contact
Wilt u een afspraak maken met een van onze coördinatoren, dan kan dat van dinsdag t/m donderdag. Neem gerust contact op: 010 2092145 / 2092144 of stuur een mail naar artoffice@cbkrotterdam.nl.

subsidies

In januari en februari 2010 is in goed overleg met het Platform Kunstenaars en Zonder Kunstenaars Geen Kunst de regeling 'Onderzoek & Ontwikkeling voor Rotterdamse Kunstenaars' uitgewerkt. Klik hier voor uitgebreide informatie over de regeling, de deadlines en het aanvraagformulier.

CBK Rotterdam

Informatie over de activiteiten van CBK Rotterdam vindt u op www.cbkrotterdam.nl/